Bonus: 50 % reducere pentru toate comenzile mai mari de 100 lei.
Transport gratuit pentru toate comenzile mai mari de 200 lei dupa reducere. Detalii.
ezo-shop.ro | anticariat-ezoteric.ro | feng.shui.ro | bijuterii | universultarotului.ro | fengshuiconsult.ro | radiestezie.com | zece-lei.ro | universul-aromelor.ro
www.talismane-amulete.ro
Program
de lucru:
Luni-Joi:
Vineri:
9.00 - 16.00
9.00 - 12.00
Contact direct - telefon
0764-19.88.88
0773-89.89.89
Reclamatii si retur
Formular de contact
English Version Deutsche Version
HomeHome | Cos de cumparaturi | Ajutor | BONUSNoile bonificatii! | Program de afiliere | Opinia dvs. | Despre noi | Club Feng Shui | Contact
Categorii de produse

Aflati care este zodia dvs. in horoscopul chinezesc

Sunt Roman! Si sunt mandru de acest lucru! Sau mi-e rusine… Hai România!

 

Termeni de utilizare

Consideratii generale
talismane-amulete.ro este un proiect al S.C. REIT Trading S.R.L., cod fiscal 30416676, Numarul Registrului Comertului J32/622/2012, adresa de corespondenta/retur ghiseu 1, OP 1 - CP 88, Fagaras, judetul Brasov - Romania. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea REIT Trading S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand linkul "Termeni de utilizare" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.Definitii
Acest site este intretinut si administrat de S.C. REIT Trading S.R.L., care va fi denumit in continuare "Societate". Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului este denumit in continuare "Client". Adresele Internet care sunt proprietatea Societatii (talismane-amulete.ro) vor fi denumite generic site-ul "talismane-amulete.ro" Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul talismane-amulete.ro vor fi denumite in continuare "continut".


Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului talismane-amulete.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului talismane-amulete.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai.


Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si vor fi furnizate doar tertelor parti atent selectionate de catre Societate. Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului talismane-amulete.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ului talismane-amulete.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului talismane-amulete.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.


Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului talismane-amulete.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu distribuitorii produselor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre distribuitori. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.


Garantiile produselor
Produsele noi cumparate prin intermediul site-ului talismane-amulete.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.


Informatii privitoare la returnarea marfii
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu toate bonusurile primite si factura in original, pe adresa firmei, fara taxe de ramburs. Returul se face prin colet postal cu confirmare de primire. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin mandat postal sau transfer bancar.


Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI talismane-amulete.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL talismane-amulete.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI talismane-amulete.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Refuzul livrarii comenzii
In cazul refuzului de ridicare a unei comenzi sau a neridicarii comenzii din oricare alt motiv, va vom livra urmatoarea comanda cu plata in avans.
In cazul unui limbaj neadecvat, a oricarei incercari de intimidare a angajatilor sau coleboratorilor precum si in cazul oricarei presiuni, de orice natura, exercitata asupra echipei care deserveste acest site, vom intrerupe orice dialog si vom refuza onorarea comenziilor.


Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Ver. 5/2019

Talismane-Amulete.ro - ACUM 50% REDUCERE - Cel mai mare magazin virtual cu talismane si amulete din Romania
OP 1 - CP 88N, 500500 - Brasov, judetul Brasov - Romania
(004)-0764-19.88.88

Promo

 

Taxe livrare:

- 15 RON prin posta

- 35 RON prin curier

Detalii


Universul-Aromelor.ro - Un magazin virtual cu betisoare, conuri si esente parfumate, lumanari, sare de baie si accesorii pentru aromaterapie!

Castiga ACUM bani cu site-ul tau! Inscrie-te GRATUIT in programul de afiliere.

UniversulTarotului.ro - Cel mai mare magazin virtual online cu carti de Tarot din Romînia!

Feng Shui Consult - consultanta Feng Shui, echilibrari de locuinte si sedii de firme, cursuri Feng Shui

Link-uri utile:
Feng.Shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania

Cel mai mare anticariat ezoteric-virtual din Romania